ENERVIT Benešovský maratón a půlmaratón Pojizeřím

11.10.2015 20:18

Míša běžela se svými kamarády opět Benešovský maraton. Pro tentokrát se běžely 4 kola, a to kvůli rekonstrukci silnice směrem na Sytovou. Počasí bylo nádherné, sluníčko svítilo, příjemných asi 6 stupňů. I když závodníci si malinko stěžovali na vítr. Partička kolem Míši držela hezké tempo na cca 3h 5min a v závěru malinko spomalila (druhý půlka + cca 3 minuty). Nakonec doběhli s Kubištou za 3 hodiny a něco. Přesný čas bude na webu závodu.

I v letošním roce na závod dorazil support team ve složení: Gituš, Jaňa, Lucinka, Áňa, Váša a Jirka. Po odstartování se šla Gituš občerstvit kávičkou do závodního stanu a vyrazili jsme fandit na cca 4 km po trati. S dětma jsme vyrobili několik suppport platáktků... Popili a pojedli jsme , pofandili, zaslunili, hezké dopoledne. Do posledního kola jsme Míše fandili již Benešova (z cíle). S Gituš jsme si zašli na gulášek a byli připraveni na fandění do konce závodu. Do cíle doběhli Míša s Petrem a s dětma ze support týmu.

Co nás mrzelo, byla stráta 1:24 min. na 3. místo Petra Kubišty. Tak příště se poučíme, že musíme vyzvednout startkovku a malinko sledovat průběh závodu. Petře, za rok to dopadne!!! :-)